Rudarevyn 2017

Rudisarnas revy 2017 “På rätt vis” fick så mycket härliga recensioner och kommentarer, så vi måste dela med oss av dessa här!

 

TACK för allt ni gör för oss! Utan er hade inte detta varit möjligt!

 

Kommentarer från Facebook:
“Kanonbra ni är sååå duktiga ett extra plus för Hövdingen  “
“Tack för en fantastiskt fin kväll!! Roligt och proffsigt!!!
“Tack för en härlig och jättebra föreställning. Ni är så duktiga allihop.  “
“Så jäkla bra ni är  “

 

 

På rätt vis ska locka till rättvisa skratt (Barometern, OT. 19/1 2017)

Wilma och Emil Drottman, Sussi Sidenbäck, Linda Thunberg, Maggan Drottman, Mikael Annegård, Ann- Krestin Johansson och Håkan Lagesson.

“Årets föreställning, som har premiär lördagen den 4 februari på Stabygården, går alltså under namnet På rätt vis. Namnet anspelar på att allting ska vara rättvist och gänget bjuder som vanligt på både sång och dansnummer.

– Det blir både skämt som anspelar på sådant som har hänt i kommunen och i världen. Vi kommer ta upp Basthultsbadet och det nya sopsystemet och Donald Trump kommer på besök, säger en hemlighetsfull Maggan Drottman.”

 

Rudarevyn lockar till skratt (Barometern, OT. 5/2 2017)

“Som de senaste åren är det Anders Brandel som har stått för regin. Han påpekar att revyn är unik inte minst för att allt innehåll är så lokalt och skrivet av revymedlemmarna själva.

Och lokalt är det. Här figurerar kommunens lokalpolitiker och andra bekanta namn. Kommunalrådet Sthina, de övriga kommunstyrelsepolitikerna, ÖSK, Malen gym och några rektorer för att nämna något. Och skratten haglar.”